Συνέντευξη με νύφη (και γαμπρό)

Στην προσπάθειά μου να συντάξω τη λίστα των ερωτήσεων που θα διαβάσετε παρακάτω σέρφαρα το ίντερνετ για παρόμοια ερωτηματολόγια. Δεν βρήκα όμως τίποτα που να κάλυπτε ολόκληρη την εμπειρία του πρότζεκτ “ΣΧΕΔΙΆΖΩ ΤΟ ΓΆΜΟ ΜΟΥ”. Σε αυτήν την “συνέντευξη” λοιπόν, θα ρίξουμε μία ματιά στο ΠΡΙΝ από άποψη σχεδίασης, οργάνωσης και προσδοκιών για τη μεγάλη μέρα και το ΜΕΤΆ, που θα δείξει το αποτέλεσμα και την πραγματικότητα εκείνης της ημέρας. Η Ειρήνη και ο Κωνσταντίνος παντρεύτηκαν την 31η Αυγούστου του 2019 στην εκκλησία της Αγίας Αναστασίας Περισσού και η δεξίωση έλαβε τόπο στον Πύργο Πετρέζα (λεπτομέριες για το γάμο μπορείτε να δείτε εδώ).

Read More
Σειρά «Δημιουργήστε Μοναδικές Εκδηλώσεις» - Προμηθευτές, Συνεργάτες

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις, παρόλο που τις κάνουμε όσο το δυνατόν πιο μοναδικές και προσαρμοσμένες σε εμάς, έχουν μερικούς βασικούς προμηθευτές που είναι κοινές για όλες τις εκδηώσεις. Ανάλογα με το ίδιο το γεγονός, θα χρειαστείτε λίγα ή και μια ολόκληρη σειρά προμηθευτών για να συμβάλλουν στην επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Read More
«Szervezzünk Emlékezetes Rendezvényt» Sorozat - Beszállítók

A társasági eseményeknek, még akkor is, ha azokat egyedivé és a lehető legjobban személyre szabottá tesszük, van néhány kulcsfontosságú szállítójuk, amelyek mindenki számára közösek. Magától az eseménytől függően csak néhányukra vagy akár sokukra is szüksége lehet az esemény sikeres lebonyolításához.

Read More
«Create a Memorable Event» Series - Vendors

Social events, even if we make them as unique and tailored to us as possible, have a few key vendors that are common for all. Depending on the event itself you’ll need a few or an array of vendors to contribute to the success of the event.

Read More
Σειρά «Δημηουργήστε Μοναδικές Εκδηλώσεις» - Λίστα προσκεκλημένων

Η σύνταξη μιας λίστας προσκεκλημένων είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσετε, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε αποφάσεις που θα παράγουν μία τέλεια εκδήλωση. Ανάλογα με το σκοπό της εκδήλωσής σας, αυτή η εργασία μπορεί να είναι μια υπόθεση 10 λεπτών, μια διαδιακσία πολλών ημερών ή και οτιδήποτε ενδιάμεσα.

Read More
Πάσχα 2019

Ο αλγόρυθμος της ημερομηνίας του Πάσχα

Κάθε χρόνο, η ημερομηνία του Πάσχα των Καθολικών και των Ορθοδόξων πέφτει σε διαφορετικά Σαββατοκύριακα και συχνότερα, το Ορθόδοξο Πάσχα συμβαίνει 1-2 εβδομάδες αργότερα.

Read More
Σειρά «Δημιουργήστε Μοναδικές Εκδηλώσεις» - Επιλέξτε τοποθεσία και ημερομηνία

Όταν τελειώσετε την άβολη δουλειά του προϋπολογισμού, ήρθε η ώρα να πάτε για “κυνήγι” χώρου εκδηλώσεων εάν διοργανώνετε ένα επίσημο γεγονός ή ένα πάρτι που δεν θέλετε να φιλοξενήσετε στο σπίτι. (Για υπενθύμιση για το θέμα του τόπου και της ημερομηνίας μιας εκδήλωσης ανατρέξτε σε αυτήν την ανάρτηση)

Read More