FONTOS TUDNIVALÓ Utolsó frissítés: 2018. november 07

Minden fontos tudnivaló a FAE-ről megtalálható ezen a web-oldalon három nyelven: angolul, magyarul és görögül. A BLOG ARCHIVE és az új blog-bejegyzések (kivétel a blog post sorozatok) csak angolul érhetőek el. Μinden termék nevét, leírását és kiegészítő tájékoztatóját mind a három fent említett nyelven elolvashatja az egyedi termék lapokon. Ha bármilyen kérdés merülne fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba hogy segíthessünk.

Előre is köszönjük.


SZÁLLÍTÁSI IRÁNYELVEK Utolsó frissítés: 2018. november 07

AZ E-SHOP még nincs nyitva, de ha csatlakozik a levelezési listánkhoz, akkor az elsők között értesülhet a Grand-opening-ről!


«ELÁLLÁSI JOG» Utolsó frissítés: 2018. november 07

- építés alatt -


ADATVÉDELEM Utolsó frissítés: 2018. november 07

PRIVACY POLICY


MUNKAIDŐ Utolsó frissítés: 2018. november 07

Hétfő / 14,00 - 20,00

Kedd / 08,00 - 14,00

Szerda / 08,00 - 14,00

Csütörtök / 14,00 - 20,00

Péntek / 08,00 - 14,00

Munkaidőben érkező e-mail-ek, üzenetek esetében megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy egy napon belül válaszoljunk. Munkaidőn kivűl érkező e-mail-ekre, üzenetekre a következő két munkanapon belül válaszolunk.


PÉNZNEM ! ! AMIKOR A SHOP MEGNYÍLIK ! ! Utolsó frissítés: 2018. november 07

Az FAE Athénban, Görögországban működik, ezért a website pénzneme euróban van megadva. Minden fizetés PayPalon keresztül történik, ezért fizethet a saját országa pénznemével, és PayPal megmutatja az átváltást (ahol alkalmazható). A FAE NINCS befolyással a valuta elfogadására, sem az átváltási árfolyamokra, stb. Ha a PayPal nem fogadja el a pénznemet, vagy Ön nem fogadja el a PayPal konverziós értékét, akkor nem lesz sikeres a vásárlás.


FELELŐSSÉGI NYILATKOZAT Utolsó frissítés: 2018. november 07

A www.fairyalchemyevents.com weboldalán (a továbbiakban: "Szolgáltatás") szereplő információk kizárólag az általános tájékoztatás célját szolgálják. A Fairy Alchemy Events nem vállal felelősséget a Szolgáltatás tartalmában fellépő hibákért vagy mulasztásokért. A Fairy Alchemy Events semmi esetre sem felel a különleges, közvetlen, közvetett, következményes vagy véletlen károkért vagy bármilyen kárért, akár szerződéses, mulasztási vagy más károkozás miatt, amely a Szolgáltatás tartalmából fakad. A Fairy Alchemy Events fenntartja magának a jogot, hogy a Szolgáltatás tartalmán bármikor előzetes értesítés nélkül kiegészítéseket, törléseket vagy módosításokat hajtson végre.


KÉPEK Utolsó frissítés: 2018. november 7

A Fairy Alchemy Events weboldalán feltüntetett fotók többnyire saját fotózásból vagy munkatársak engedéllyel használt fotóiból származnak. FAE engedélyezi saját képei használatát, azzal a feltétellel, hogy a közzétevő linkeli magát a fényképet a FAE-webhelyhez, ahonnan a kép származik.

Kiegészítő fényképekért a FAE a www.unsplash.com weboldal-t használja (Beautiful, free images and photos that you can download and use for any project). Ezeket a képeket a kép alatt található link jelöli.

Bizonyos esetekben a FAE más blogokról és webhelyekről származó képeket használ referencia és / vagy promóciók formájában. Ebben az esetben maga a kép a link, amely a megfelelő bloghoz / webhelyhez vezet.