ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - Όλες οι σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη FAE είναι διαθέσιμες σε αυτό το site σε τρεις γλώσσες: Αγγλικά, Ουγγρικά και Ελληνικά. Το BLOG ARCHIVE και οι νέες καταχωρήσεις ιστολογίου (εκτός από σειρές) είναι διαθέσιμες μόνο στα αγγλικά. Ωστόσο, όλα τα ονόματα, όλες οι περιγραφές και οι πρόσθετες πληροφορίες παρέχονται στις τρεις παραπάνω γλώσσες. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας επικοινωνήστε μαζί μας για βοήθεια.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Τελευταία ενημέρωση: 07 Νοεμβρίου 2018

Το κατάστημα δεν είναι ακόμα ανοιχτό, αλλά εάν εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας, θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε για το Grand-opening!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Τελευταία ενημέρωση: 07 Νοεμβρίου 2018

- υπό κατασκευή -


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Τελευταία ενημέρωση: 07 Νοεμβρίου 2018

Privacy Policy


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τελευταία ενημέρωση: 07 Νοεμβρίου 2018

Δευτέρα / 14,00 - 20,00

Τρίτη / 08,00 - 14,00

Τετάρτη / 08,00 - 14,00

Πέμπτη / 14,00 - 20,00

Παρασκευή / 08,00 - 14,00

Για ηλεκτρονικά μηνύματα και μηνύματα από πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων που φθάνουν τις ώρες λειτουργίας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας απαντήσουμε εντός μιας ημέρας. Τα μηνύματα που φθάνουν εκτός των ωρών λειτουργίας θα απαντηθούν μέσα στις επόμενες δύο εργάσιμες ημέρες.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ! ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ! Τελευταία ενημέρωση: 07 Νοεμβρίου 2018

Η FAE λειτουργεί στην Αθήνα, ως εκ τούτου το νόμισμα της ιστοσελίδας είναι σε Ευρώ. Όμως, όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω του PayPal, συνεπώς μπορείτε να πληρώσετε με το νόμισμα της χώρας σας και το PayPal θα σας δείξει τη μετατροπή (όπου ισχύει). Η FAE ΔΕΝ επηρεάζει την αποδοχή του νομίσματος ή τα ποσοστά μετατροπής κλπ. Αν το PayPal δεν αποδεχτεί το νόμισμά σας ή εσείς δεν δέχεστε τα ποσοστά μετατροπής του PayPal, δεν μπορεί να υπάρξει επιτυχής αγορά.


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Τελευταία ενημέρωση: 07 Νοεμβρίου 2018

Οι πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπο www.fairyalchemyevents.com (η "Υπηρεσία") είναι μόνο για λόγους γενικής ενημέρωσης. Η Fairy Alchemy Events δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για σφάλματα ή παραλείψεις στο περιεχόμενο της Υπηρεσίας. Σε καμία περίπτωση η Fairy Alchemy Events δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε ειδικές, άμεσες, έμμεσες, επακόλουθες ή παρεπόμενες ζημιές ή οποιεσδήποτε ζημίες, είτε σε συμβατική αγωγή, αμέλεια ή άλλη αδικοπραξία, που προκύπτει από ή σε σχέση με τη χρήση της Υπηρεσίας ή το περιεχόμενο της Υπηρεσίας. Η Fairy Alchemy Events διατηρεί το δικαίωμα να κάνει προσθήκες, διαγραφές ή τροποποιήσεις στο περιεχόμενο της Υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Τελευταία ενημέρωση: 07 Νοεμβρίου 2018

Οι φωτογραφίες που αναρτούνται στις σελίδες του ιστότοπου της Fairy Alchemy Events προέρχονται, ως επί το πλείστων, από φωτογραφίσεις που έγιναν από την ίδια ή συμβαλλόμενα πρόσωπα (με άδεια χρήσης). Η FAE επιτρέπει τη χρήση των δικών της φωτογραφιών, υπό την προϋπόθεση ότι ο χρήστης συνδέει με άμεσο λινκ τη φωτογραφία με τον ιστότοπο FAE από τον οποίο έχει ληφθεί η εικόνα.

Για εικόνες συμπληρωματικές και σχετικές με το θέμα των αναρτήσεων η FAE χρησημοποιεί την ιστοσελίδα www.unsplash.com (Beautiful, free images and photos that you can download and use for any project). Αυτές οι εικόνες είναι σημειωμένες με link κάτω από την ίδια την εικόνα.

Σε μερικές περιπτώσεις η FAE χρησημοποιεί εικόνες από άλλα μπλογκ και ιστότοπους σαν αναφορές και/ή προώηση. Και σε αυτήν την περίπτωση η εικόνα η ίδια είναι link που οδηγεί στο ανάλογο μπλογκ/ιστότοπο.