το ονομα

The defining objective of alchemy is... the metamorphosis of base metals into noble metals...
— Michael King

Το όνομα της εταιρείας, Fairy Alchemy Events, εμπνέεται από την έννοια του ονόματος της ιδρύτριας στην ουγγρική γλώσσα, Tünde σημαίνει «νεράιδα» και από τον τελικό στόχο να μετατραπεί το απλό χαρτί σε έργο τέχνης, ακριβώς όπως είναι και ο καθοριστικός στόχος της «αλχημείας».


τα προϊοντα

Woodland Fairy Collection

Woodland Fairy Collection

Το πλήθος των προϊόντων της FAE καλύπτει μια σειρά εποχιακών διακοσμητικών αναγκών για το σπίτι, δώρα και διακοσμήσεις για πάρτι. Υπάρχουν πακέτα δειγμάτων για να περιηγηθείτε σε

Η FAE χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας, 150-300gsm, χωρίς οξύ και λιγνίνη, χρωματισμένο χαρτί για όλα τα έργα κατασκευής χαρτιού. Άλλα υλικά περιλαμβάνουν ξύλο, ύφασμα, μεταλλικά φύλλα, γυαλί, κορδέλες, διακοσμητικά, χρώματα, μελάνια, προηγμένα, εξειδικευμένα υλικά και μηχανήματα. Η περιβαλλοντική συνείδηση επιβάλλει, η FAE να μην χρησιμοποιεί πλαστικό σε οποιαδήποτε μορφή, αν είναι δυνατόν, αντ 'αυτού να εκμεταλλεύεται την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση.


Οι πελατεσ

Guitar box

Guitar box

Αν ψάχνετε για μοναδικά, (εποχιακά και μη) διακοσμητικά σπιτιού, δώρα ή διακοσμητικά για πάρτι οποιουδήποτε είδους, είστε στο σωστό μέρος. Επειδή τα πάντα κατασκευάζονται μετά από παραγγελεία, οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.