Fairy Alchemy Events
Cart 0

szervezzünk emlékezetes eseményeket együtt!

Üdvözöljük a Fairy Alchemy Events rendezvényháznál, ahol hasznos tudnivalók és egyedi kiegészítŐk teszik a partiját különlegessé.

 
DSC_4472.JPG

Üdvözlöm

a nevem Tünde. a rendezvényszervezés és kreatív díszítés a szenvedélyem

Magyarországon születtem, de évek óta Görögországban élek, ahol Linguisztika diplomát is szereztem. "Dimiourgiki Gonia Iparművészeti Központ" szervezésében meghírdetett «Rendezvényszervezés és díszítés» szakot végeztem el 2018-ban. Tapasztalatom alapjait saját esküvőm, érettségi partik és számtalan születésnapi parti és baráti összejövetel, valamint mind gyermekeim, mind keresztgyerekeim keresztelőjének szervezése-díszítése teszi ki. Az a célom, hogy kreációimmal az otthona, ajándékozása és rendezvénye egyedibbé váljon, és a legnagyobb összhangot teremtsem az elképzelések és a valóság között.

Background 1152 epi 1152  12in epi 12in.png

maradjunk KAPCSOLATban

Munkaidőben számítógép közelében vagyunk, úgyhogy megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy egy napon belül válaszoljunk a bejövő e-mailekre. Munkaidőn túl érkező e-mail-ekre, üzenetekre, stb. a következő két munkanapon belül válaszolunk. Gyors kommunikáció érdekében olyan közösségi média platformokon is megtalálhat bennünket, mint például  

Facebook  Twitter  Instagram 

Akármilyen kérdéssel és/vagy kéréssel elérhet bennünket email-en a következő címen: info@fairyalchemyevents.com

 
20151114_133829.jpg

BLOG BEJEGYZÉSEK

Background 150 epi 150 px.jpg