Σειρά «Χριστούγεννα 2018» - Διακόσμηση για πάρτι

simple Christmas table setting

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή του χρόνου που κάθε μέρα είναι και λόγος για να μαζευτείτε με τους φίλους και την οικογένεια σας μέσα σε ένα ζεστό σπίτι, άλλοτε για ένα πάρτι-ξεφάντωμα και άλλοτε για συμπόσιο εδεσμάτων και μερικούς γύρους επιτραπέζιων παιχνίδιων. Για να νιώσετε το πνεύμα των γιορτών, χρειάζεστε ανοιχτή καρδιά, χαμόγελο στο πρόσωπό σας και καλή διάθεση, χριστουγεννιάτικη μουσική και εορταστικά φώτα, ζεστά ροφήματα, μία ποικιλία φαγητών και είστε έτοιμοι.

Για να φέρετε το πάρτι σας στο επόμενο επίπεδο, μπορείτε να επιλέξετε χρώματα χειμωνιάτικα ή χριστουγεννιάτικα σε χαρτοπετσέτες και τραπεζομάντιλα, εποχιακά φρούτα για κοκτέιλ και να τα βάλετε σε καλάθια ή βάζα (που είναι διακόσμηση από μόνη της), γιρλάντες από πευκοβελόνες για να κρεμάσετε σε παράθυρα και πόρτες και να διακοσμήσετε το τραπέζι με κεριά και κλαδιά από έλατο.

Αλλά μπορείτε να μεγαλουργήσετε με τη διακόσμηση για το πάρτυ σας και να απολαύσετε την εκτίμησή των καλεσμένων σας! Αυτού του είδους η διακόσμηση απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και αυστηρή διαχείριση του χρόνου και δεν είναι για όλους. Εάν φιλοξενείτε ένα πάρτι για μεγάλο αριθμό προσκεκλημένων ή/και όχι στο δικό σας χώρο, είναι καλύτερο να εκμεταλευτείτε τη βοήθεια ενός διοργανωτή εκδηλώσεων (η Fairy Alchemy Events είναι εδώ για να σας βοηθήσει αν χρειάζεστε τις υπηρεσίες της!)

Εάν φιλοξενείτε μια συγκέντρωση για φίλους ή/και οικογένεια στο σπίτι σας, η καλή διαχείριση του χρόνου σας είναι σημαντική! Ίσως θελήσετε να αναφερθείτε στη Σειρά «Δημιουργήστε Μοναδικές Εκδηλώσεις» εδώ στο FAE για να βάλετε τις προτεραιότητές σας στη σειρά, και έπειτα να καθορίσετε

  • το στυλ και

  • τον προϋπολογισμό για τις διακοσμήσεις.

Αφού, λοιπόν, έχετε μία ιδέα, "ψωνίσετε" γύρω από το σπίτι σας! Αν είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε τα DIY έργα, ίσως μπορείτε να φέρετε νέα ζωή στα παλιά πράγματα με λίγη βαφή, γκλίττερ κλπ. Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μόνο παλιά πράγματα για λιγότερη δαπάνη. Υπάρχουν τόνοι προτάσεων, ακόμα και σεμινάρια για απλή αλλά εντυπωσιακή διακόσμηση, απλά πρέπει να περιηγηθείτε στο ίντερνετ και να επιλέξετε εκείνες που ταιριάζουν στο στυλ σας! Μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε κενά μπουκάλια κρασιού, βάζα, να βρείτε κλαδιά δέντρων, κούτσουρα και να τα βάψετε, να αποξηράνετε φέτες εσπεριδοειδών φρούτων και να τις συνδυάστε με μπαστούνια κανέλας, καραμέλες και μούρα (ψεύτικα), να χρησιμοποιήσετε δαντέλα και λινάτσα, φωτάκια που λειτουργούν με μπαταρία, κορδέλες, κεριά και χριστουγεννιάτικα κουδουνάκια, κουκουνάρια, κλαδιά από έλατα και πευκοβελόνες. Επίσης μπορείτε να κόψετε σχήματα από χαρτί, όπως αστέρια και νιφάδες χιονιού! Υπάρχουν άπειρες επιλογές και δυνατότητες, οπότε προτού χαθείτε στο Pinterest ψάχνοντας για το "νεότερο" ή "καλύτερο" ύφος σας, προτείνουμε να δείτε τι έχετε ήδη και να σκεφτείτε την ανακύκλωση (recycling, upcycling)! Πραγματικά δεν χρειάζεται πολλής κόπος για να διακοσμήσετε το χώρο, το εορταστικό τραπέζι κλπ. με μικρά πράγματα που φέρουν το προσωπικό σας ύφος. Επιπλέων, θα κάνετε και κάτι καλό για το περιβάλλον με την ανακύκλωση!

Φυσικά δεν έχουν όλοι τον χρόνο ή την επιθυμία να κάνουν DIY ένα συνεκτικό ντεκόρ για το σπίτι και / ή ένα πάρτι. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να διαλέξετε ένα έτοιμο πακέτο πάρτι από τη FAE που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας! Εάν βρίσκεστε στη λίστα αλληλογραφίας μας, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή την υπηρεσία όταν αυτή θα είναι διαθέσιμη! Θα στείλουμε ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου με κωδικούς έκπτωσης μόνο για τους Συνδρομητές μας!


Σας ευχαριστώ, και πάλι, που παρακολουθείτε τη

Σειρά «Χριστούγεννα 2018»

και ελπίζω να σας δω την επόμενη εβδομάδα!

Εδώ είναι μια κρυφή ματιά από το επόμενο θέμα μας.

 

Η δική σας νεράϊδα

Tünde - Νεφέλη